Kansainvälinen nuortenleiri Kortesjärvellä syyslomalla

Palojärven leirikeskuksessa järjestetään syyslomalla kansainvälinen nuorten leiri 14–25-vuotiaille. Mukaan ehtii vielä ilmoittautua. Kuva Alahärmässä järjestetyltä kansainväliseltä nuorten bändileiriltä. Kuva: Aisapari

Julkaistu:

AISAPARI järjestää syyslomalla Palojärven leirikeskuksessa Kortesjärvellä kansainvälisen nuorten leirin 14–25-vuotiaille. Leirille osallistuu nuoria Ruotsista ja Saksasta sekä suomalaisia nuoria Aisaparin alueelta.

Leiripäivät ovat 16.–21. lokakuuta. Leiri on osa Aisaparin kansainvälistä Erasmus+-nuorisovaihtoa, jonka teemana on “Maaseutu nuorten silmin”. Sen aikana nuoret pääsevät tuomaan esille omia näkemyksiään maaseudulla asumisesta erilaisten työpajojen ja aktiviteettien avulla. 

–Ruotsalaiset leiriläiset ovat aktiivisia suunnistajia, joten leirin aikana päästään kokeilemaan myös suunnistusta. Suomalaiset nuoret puolestaan saavat opettaa muille pesäpalloa, kertoo kansainvälisyyskoordinaattori Ellinoora Takala Aisaparista.

Leirin aikana vieraillaan myös Lakiksella, metoriittinäyttelyssä ja jääkärimuseossa. Myös ministeri Antti Kurvinen poikkeaa tervehtimässä leiriläisiä.

–Leirille mahtuu vielä mukaan. Tule viihtymään ja viettämään syyslomaa mukavassa seurassa! Saat kansainvälistä kokemusta, uusia ystäviä ja pääset kehittämään kielitaitoasi. Leiri on maksuton.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.