Kaksi autoa ojaan Ylirannantiellä

Lappajärvellä tapahtui tiistaina 28. syyskuuta iltapäivällä pieni liikenneonnettomuus, jossa kaksi autoa ajautui ojaan.

Pelastuslaitos tiedotti, että se sai kello 16.03 hälytyksen tieliikenneonnettomuuteen, jossa Ylirannantiellä kahden auton kohtaamistilanteessa toinen auto oli ajautunut vastaantulijoiden kaistalle. Väistämisyrityksestä huolimatta molemmat autot päätyivät ojaan vaurioituneina. Kuljettajat vietiin terveyskeskukseen tarkastukseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.