Podcastia kokeillaan nuorisotiedottamisen väylänä Alajärvellä

Siiri Ahopelto ja Tuomas Lahdenperä tuottavat nuorisopalveluiden podcastin. Kuva: Elina Ruotsala

Julkaistu:

Kategoria:

,

Podcast tulee saataville monille erilaisille podcastalustoille. Podcastin on tarkoitus tiedottaa nuorisoa tärkeistä teemoista viihteen kautta.

–Podcastin teemoja tulevat olemaan muun muassa päihteet, seksi ja seksuaalisuus, digipelaaminen, liikunta- ja hyvinvointi, nuorisotyö, Ohjaamo ja uraohjaus, kertoo Siiri Ahopelto.

Podcastiin saadaan vieraita esimerkiksi poliisista, kaupungilta, Sedulta, Te-palveluista ja muilta asiantuntijatahoilta.

Podcastin julkaiseminen on tarkoitus aloittaa lokakuun puolessa välissä. Jaksoja ilmestyy kerran viikossa.

Mainos

Podcastia tullaan markkinoimaan syyskuun aikana sosiaalisessa mediassa Totuuden metsästäjät -podcastin omalla Instagram-tilillä pienellä videosarjalla, joka kantaa nimeä Totuuden metsästäjät – Essonbaari edition. Nimi tulee facebookissa olevasta ryhmästä Alajärvi – Essonbaari – hyviä ideoita. Videosarjoissa etsitään vastauksia ryhmässä esiintyviin kysymyksiin.

–Essonbaari edition tehdään pilke silmäkulmassa, mutta tavoitteena on silti yrittää löytää kysymyksillä totuuden mukaiset vastaukset, vaikka aina se ei onnistu, kertoo Tuomas Lahdenperä.

Podcastin luvataan jatkuvan keväällä, mikäli syksyn jaksot tuovat hyviä tuloksia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.