Sampo Sankelolle SM-hopeaa sprinttisuunnistuksessa

Sampo Sankelo suunnisti SM-hopeaa sprinttimatkalla. Kuva: Lassi Hietala

Julkaistu:

Aihe:

Suomenmestaruudesta käytiin tiukka sekuntipeli, sillä pohjalaissuunnistaja taipui vain neljällä sekunnilla Espoon Suuntaa edustavalle Topias Kempille. Pronssi meni myös Espooseen Jussi Raasakalle, joka hävisi Sankelolle 18 sekuntia.

–Vältyin kisan aikana isommilta virheiltä. Ykkösväli lähti kisassa hieman takkuillen ja tein muutaman turhan pysähdyksen, mutta pidän suoritustani onnistuneena.

–Lähdin tavoittelemaan hyvää omaa suoritusta kisasta, koska tiesin sen riittävän korkealle. Välillä sekunnit kääntyvät näin päin, mutta kokonaisuus oli hyvä.

Sankelon suunnistuskausi jatkuu vielä. Edessä on SM-yö Haminassa ja erikoispitkänmatkan SM-kisa Tampereella. Syksyn tärkeä tapahtuma on myös Suomen nuorten maajoukkueen valintaleiri, jonne Sankelo on saanut kutsun. Siellä valitaan suunnistajat nuorten maajoukkuerinkiin seuraavalle kaudelle.

–Viime keväänä nuorten EM-kisapaikka jäi harmittavasti saamatta yhden puuttuneen leiman vuoksi, joten elokuun EM-kisat Liettuassa jäivät väliin. Ensi vuonna yritetään uudestaan.

Kauhavan lukiossa opiskelevan abiturientin toinen syksyn tavoite liittyy ylioppilaskirjoituksiin.

–Kirjoitan nyt syksyllä jo pari ainetta, joihin lähden hakemaan urheilun termein onnistunutta suoritusta. Urheilun ja opiskelun yhdistäminen on paikoin raskasta ja harjoittelu välillä yksinäistäkin puuhaa, mutta onnistumiset kannustavat eteenpäin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.