Poliisi pyytää havaintoja Vimpelistä kadonneesta miehestä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Poliisi pyytää havaintoja Vimpelistä kadonneesta Ville-Veikko Virtalasta. Viimeinen havainto Virtalasta on tehty eilen perjantai-iltana 10.9. noin kello 18 aikaan Vimpelissä Ylipekantien varrella. Virtalalla on ollut katoamishetkellä yllään farkut, tummansininen parkatakki ja takin alla punainen ruutupaita.

Havainnot Ville-Veikko Virtalan olinpaikasta tai liikkeistä perjantain 12.9. viimeisen havainnon jälkeen pyydetään soittamaan Pohjanmaan poliisin vihjenumeroon 0295 440 513 tai hätänumeroon 112.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.