Järvi-Pohjanmaan koronatilanne rauhoittunut – Tehosteannoksen ottamista voi aikaistaa

EDELLISEN, 16.8. annetun tiedotteen jälkeen Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja.

Järvi-Pohjanmaalla on todettu yhteensä 152 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana. Kaksi henkilöä on asetettu karanteeniin.

Järvi-Pohjanmaan alueella tilanne on nyt rauhallinen. Pandemiajohtoryhmä kiittää alueen asukkaita suosituksien ja ohjeiden noudattamisesta.

Etelä-Pohjanmaalla edelleen on aktiivisia tartuntaketjuja, jotka leviävät varsinkin alle 30-vuotiaiden keskuudessa, joten varovaisuutta on edelleen hyvä noudattaa.

Venla ja Väinö -kodissa elokuun alussa todettu koronatapaus ei tuonut yksikköön jatkotartuntoja, mikä on yksi tärkeimmistä koronarokotuksien tuomista hyödyistä.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä kannustaakin kaikkia hakemaan ensimmäisen rokoteannoksen, jos ei sitä ole vielä hakenut.

Ajan koronarokotukseen voit varata www.hyvis.fi -palvelusta tai koronarokotuksien ajanvarausnumerosta 06 2412 7800.

Etelä-Pohjanmaan alueella tehtiin yhteinen linjaus, jonka perusteella koronarokotteen tehosteannos voidaan ottaa 8 viikon päästä aikaisemmin käytetyn 12 viikon sijaan.

Tämän viikon aikana tiedotetaan, millä tavalla tehosterokoteannoksen ajankohtaa voidaan aikaistaa.

Uusia ilman ajanvarausta toteutettavia rokotustilaisuuksia tullaan järjestämään lähiviikkojen aikana ja näistä tiedotetaan myös piakkoin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.