Jokos on paikka varattuna? Evijärvellä kolmen tapahtuman kombo

EVIJÄRVELLÄ järjestetään lauantaina 4. syyskuuta kolmen tapahtuman yhdistelmä, kun koulukeskuksessa ja sen ympäristössä pidetään yhtä aikaa Evijärvi tuottaa -näyttely, Evijärven markkinat ja Järjestömarkkinat.

Tapahtuma on maksuton yleisölle. Se on kello 10–15.

Samalla toimijalla voi olla pöytä ja materiaalia sekä näyttelyssä että markkinoiden myyntipaikalla.

–Evijärvi tuottaa -näyttely on näytteilleasettajille ilmainen ja sen tarkoituksena on tuoda esille evijärveläistä taitoa ja osaamista, kertoo Evijärven kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä. Häneltä saa myös lisätietoa näyttelyn järjestelyistä. Vuonna 2017 Evijärvi tuottaa -tapahtumassa oli noin 80 näytteilleasettajaa.

Näyttelyosastoilla ei tehdä myyntiä, mutta maksullisen myyntipaikan voi varata markkinatorilta, joka sekin sijaitsee koulukeskuksen laajalla piha-alueella. Tori on avoin kaikille myyjille eli myös Evijärven ulkopuolisille toimijoille.

4×4 metrin toripaikka maksaa 50 euroa. Jos tarvitset isomman tilan, varaa kaksi paikkaa. Markkinoista antaa lisätietoa Jani Takamaa. Kesämarkkinoilla ollut tavallisesti noin 70 myyjää.

Kolmantena kokonaisuutena kombossa on Järjestömarkkinat, joka on kaikille yhdistyksille ja muille vapaaehtoistoimijoille avoin ja maksuton toiminnan esittelypaikka.

Mukaan toivotaan järjestöjä, kyliä, yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka tuottavat evijärveläisille virkistystä, harrastuksia ja hyvinvointia.

Evijärvellä on noin 80 rekisteröityä yhdistystä. Evijärveläisten yhdistysten lisäksi ovat tervetulleita myös alueelliset ja maakunnalliset toimijat ja hyvinvointipalvelujen tarjoajat.

Järjestömarkkinoilla on tilaisuus tuoda esille toiminnan kirjoa ja monipuolisia osallistumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot ja ilmoittautumislomake löytyvät Evijärven kunnan kotisivulta tai Facebook-tapahtumasta.

Järjestelyissä ovat mukana Evijärven kunnan kumppaneina, Evijärven yrittäjät, Aijjoos-toiminta, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Leader Aisapari ja Seinäjoen järjestötalo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.