Jaakko Heinimäki pohtii elokuussa avoimen iltamissa, mistä ilo ja into syntyvät

Tietokirjailija, pappi, hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähettiläs Jaakko Heinimäki puhuu elokuussa avoimen iltamissa.

TIETOKIRJAILIJA, pappi, hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähettiläs Jaakko Heinimäki toteaa, että ilon paradoksi on siinä, että mitä enemmän sitä tavoittelet, sitä kauemmas se pakenee. Parhaat asiat löytää eksymällä.

Tänä vuonna avoimen iltamissa pohditaan sitä, mistä ilo ja into syntyvät.

Onnistuminen, oppiminen ja omanarvontunto ovat Jaakko Heinimäen eväät hyvinvointiin.

–Jos oikeasti haluamme pitää iloa ja intoa yllä, meidän pitää opetella kiinnittämään huomiota siihen, mikä sujuu. Tämä ei tarkoita, että pitäisi unohtaa se, mikä tökkii. Ennemminkin niin, että meidän on syytä ottaa oppia sujuvasta ja myönteisestä.

Onnistumisesta on lyhyt matka oppimiseen. Jatkuva oppiminen ja uuden opetteleminen ovatkin asioita, joita Heinimäki suosittelee jokaiselle ikään katsomatta.

LISÄÄ Jaakko Heinimäen ajatuksia on tarjolla elokuussa pidettävissä avoimen iltamissa.

Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakouluopintojen tarjoamia mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään tiistaina 17. elokuuta kello 17–20 Frami F -kampuksella, auditoriossa 128 (Kampusranta 11, Seinäjoki).

Heinimäki on tilaisuuden pääpuhuja. Häntä pidetään terävänä sanankäyttäjänä, joka osaa yhdistää syvällisen ja pinnallisen. Hänen luentonsa antavat ajattelemisen aihetta ja ovat samalla hauskoja. Tilaisuuden juontaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Jaakko Hallila.

Avoimen iltamat järjestetään hybriditilaisuutena: siihen voi ilmoittautua osallistujaksi livetapahtumaan tai tapahtumaa voi seurata etänä. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Etelä-Pohjanmaan opisto, Helsingin yliopisto, Kauhajoen opisto, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen kansanlaisopisto sekä Tampereen yliopisto.

Avoimen iltamissa pääsee lisäksi tutustumaan muun muassa Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston ja SeAMK:n avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjontaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.