Diakoniatoimikunta hyväntekeväisyysaikein urheilukentällä

Evijärven seurakunnan diakoniatoimikunta kerää varoja jalkapallo-otteluiden yhteydessä jaloihin tarkoituksiin.

DIAKONIATOIMIKUNTA pyörittää Evijärven urheilukentällä jalkapallo-otteluiden yhteydessä oheismyyntiä. Kioskin tavoitteena on kerätä rahaa joulumuistamisiin, jotka jaetaan joulunaikaan lahjakortteina vähävaraisille lapsiperheille.

Diakoniatyön tarkoituksena on avun antaminen erityisesti niille, joiden hätä on suurin ja joita ei muulla tavoin auteta. Diakoniatyön piiriin kuuluvat kaikenikäiset apua tarvitsevat.

EVIJÄRVEN seurakunnan diakoniatyön johtokunnan puheenjohtaja Vuokko Sulkakoski kertoo, että otteluiden tuotoista saaduilla rahoilla ostetaan myös ruokapusseja vanhuksille ja yksinäisille.

–Avustamme myös vaikeassa taloustilanteessa olevia nuoria antamalla lahjakortteja liikkeisiin, joista voi saada esimerkiksi harrastusvälineet itselleen, Sulkakoski kommentoi.

Diakoniatoimikunta on järjestänyt Evijärvellä erilaisia tempauksia jo vuosia.

–Tänä vuonna luvassa on ollut hernekeittopäivä ja vapun aikana oli munkkitalkoot. Myyntiä on ollut mukavasti, Sulkakoski ilmoittaa.

SULKAKOSKI korostaa, että koko diakoniatoiminnan avoimuuden kannalta olisi kaikkien osapuolten kannalta hyvä tietää, miten rahat kerätään erilaisiin kohteisiin.

–Nämä kaikki tuotot menevät yhteiseen kassaan. Se summa mikä saadaan jouluun mennessä, menee suoraan evijärveläisiltä evijärveläisille, Sulkakoski sanoo.

Seuraavan kerran diakonia toimikunta myy virvokkeita urheilukentän laidalla torstaina. Diakoniatoimikunnan suunnitelmana on olla jokaisessa syksyn kotipelissä mukana Evijärven urheilukentällä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.