MLL muisti evijärveläisvauvoja lahjoin

Kuvassa vauvalahjan vastaanottaa pian kolmen kuukauden ikäinen Leino äitinsä Lyydia Kolppasen kanssa. Lahjaa on antamassa Emmi Mustajärvi paikallisyhdistyksen puolesta. Kuvat: MLL

Julkaistu:

Kategoria:

,

MLL:N Evijärven paikallisyhdistys jakaa äitiysneuvolan kautta vauvalahjan jokaiselle tänä vuonna syntyvälle evijärveläiselle vauvalle.

Ensimmäiset vauvalahjat on jaettu, ja niitä on tarkoitus jakaa myös tulevina vuosina.

–Tällä tavalla paikallisyhdistys haluaa huomioida ja muistaa vauvaperheitä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Jenni Hanka.

Tänä vuonna lahja sisältää vapaaehtoisten tikkaamat villasukat ja lapaset sekä virkatun tuttinauhan, Soile Söderlingin tekemän kaislaenkelin ja paikallisyhdistyksen hallituksen puolesta vauvaonnittelut ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.

–Olemme saaneet hienon joukon vapaaehtoisia toteuttamaan ja mahdollistamaan vauvalahjan tänä vuonna, ja otamme edelleen vastaan vapaaehtoisia kädentaitajia tikkaamaan villasukkia ja lapasia vastasyntyneille. Tarvittaessa lankoja ja tarvikkeita saa yhdistykseltä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.