HOISKO mukana Asuntomessuilla

Villa Lippa. Kuvat: Finnlog

Yksi 9.7.–8.8. järjestettävien Asuntomessujen näyttävimmistä kohteista on oheiskohde Kisakallion urheiluopiston alueella. Se on modernia arkkitehtuuria edustava, hulppea ja persoonallinen CLT-loma-asunto Villa Lippa Kisakallio, joka on valmistettu HOISKOn CLT:stä.

Villa Lippa on persoonallinen ja näyttävä villa, josta löytyy monia erikoisuuksia. Materiaalivalinnoissa ei ole säästelty. Huvilan on toteuttanut massiivipuurakentamisen uranuurtaja Finnlog. Villa Lipassa yhdistyvät ekologinen rakennusmateriaali ja moderni arkkitehtuuri. Talon modulaarinen rakenne ja eri suuntiin kaltevat kattorakenteet antavat sille persoonallisen ilmeen.

HOISKOn CLT on rakennusmateriaalina kohteessa paras mahdollinen erityisesti huvilan isojen lasipintojen takia, koska massiivipuulevy on painumaton rakenne. Talon erikoisuuksiin kuuluu sinkattu, konesaumattu peltikatto ja lehtikuusesta tehty, rautavitrillillä käsitelty ulkolaudoitus. Finnlogin toimitusjohtaja Alar Anton arvostaa massiivipuussa ympäristöystävällisyyttä, luonnollisuutta, energiatehokkuutta ja modernia ulkonäköä.  CLT:n valtteja ovat myös rakentamisen nopeus ja vaivattomuus.

– CLT:n yksi keskeinen etu on painumattomuus. Se on viime vuosien aikana saanut alalla ison merkityksen, hän sanoo.

Rakennuksen vastaava arkkitehti on Finnlogin Liis Sagadi. Sisustuksen on suunnitellut Heli Virtanen Iloa360 Oy:stä. Neliöitä talossa on 165. Se pitää sisällään neljä makuuhuonetta, ison olohuoneen ja saunaosaston sekä ylellisen terassipihan uima-altaineen. Isot lasipinnat tuovat sisälle upean maiseman Lohjanjärvelle.

Villa Lippa on ensimmäinen uudenlaiseen vapaa-ajan asumiseen valmistuvista näyttävistä huviloista, joita tullaan rakentamaan Kisakallion alueelle tämän ja ensi vuoden aikana. Kisakallio on valinnut kohteidensa toteuttajaksi Finnlogin.

Villa Lippa on avoinna Lohjan Asuntomessujen ajan joka päivä klo 10–18. Kohteeseen pääsee samalla lipulla kuin asuntomessualueelle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.