Ränkiviikko kutsuu Lehtimäen kesään

Ränkipäivänä kajahtaa Suninsalmella Ränkirock.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Maanantaina kello 13 ohjelmassa on Heikki Honkolan työstämä luento Taimelan koulun 130-vuotisesta historiasta entisen kunnantalon auditoriossa. Tilaisuuden järjestää EL Lehtimäki. Kello 17 entisen kirkonkylän koulun pihalla on Vuokrapyörien järjestämä maastopyörien esittely- ja kokeilutilaisuus. Tuntia myöhemmin samasta paikasta lähtee Ränkiviikon maastopyöräily Valkealampi MTB:n johdolla sekä kesäillan pyöräily kirkonkylän nuorisoseuralta.

Tiistain perinnepäivässä kello 11–13 nuorisoseuralla on tarjolla lehtimäkeläisiä lihaperunoita ja kaljavelliä ja salissa vanhojen esineiden tunnistamista. Kello 18 kokoonnutaan Eläkeliiton yhteislauluiltaan opiston pihapiiriin Heikki Keisasen ja pelimannien johdolla.

Keskiviikkona kello 12 Ikioma järjestää ränkibingon nuorisoseuralla. Kello 18 käynnistyy Fagerkulla-fest Fagerkullan pappilan alueella. Esiintynä ovat Jukka Leppilampi, Tove Wingren-Leppilampi, Jukka Tolonen, Hillel Tokazier, Jippu&Benjamin Roth, Olli Helenius, Kaarle Mannila ja Mikko Härkin sekä Marko Isolehto&Priesthouse Ensamble.

Torstaina Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys järjestää kaikille avoimen kesäkerhon seurakuntakodilla kello 10. Eläkeliiton piirin rantaonginnan piirinmestaruuskisat käydään kello 10–14 Vähä-Räyringillä. Tapahtuman järjestävät EL Lehtimäki ja Urheilukalastajat. Kello 18 tutustutaan Valkealammen alueeseen Olli Raivion opastuksella. Lähtö stadionilta.

Perjantaina 9.7. kello 13 starttaa hautausmaakävely uudella hautausmaalla ja musiikkihetki kirkossa. EL Lehtimäen järjestämässä tilaisuudessa sytytetään Eläkeyhdistyksen viime vuonna kuolleiden jäsenten muistoksi kynttilä.

Kello 19 helähtää “Kepeitä lauluja kesäiltaan” – laulelmailta Suninsalmen ravintolan piha-alueella Jari Mäenpään ja kumppanien johdolla.

Lauantaina Ränkipäivä ja markkinat avautuvat kello 10. Juhlapuheen pitää lääketieteen tohtori Pekka Taipale kello 12. Esiintymislavalla nähdään palkitsemisia, Lehtimäen mieskuoro, pelimanneja sekä eri järjestöjen edustajia.

Tikanheiton Lehtimäen mestaruuskisat käydään nuorisoseuran hyväksi sekä miesten että naisten sarjoissa. Ti-Garnjetin pihassa on nähtävillä vanhoja autoja ja “Idän ihmeet”- moottoripyöriä. Kello 15 käynnistyy Ränkikaraoke Kalossissa ja kello 17 Ränkirock Suninsalmella

Sunnuntain jumalanpalvelus alkaa kello 13 kotiseututalon pihapiirissä. Kirkkokahvien jälkeen kello 14.30 on kotiseutujuhla, jossa juhlapuhujana on DI Heikki Härtsiä. Tapahtumista vastaavat Lehtimäen kappeliseurakunta ja Lehtimäki-Seura.

Lisäksi Antti Maasalon taidepuistossa on avoimet ovet lauantaina ja sunnuntaina kello 9–18. 100 taulun galleria on avoinna 8.–10. heinäkuuta iltapäivisin sekä Sari Haapaniemen kesänäyttely heinäkuun kello 12–17 päivittäin.

Vanhojen moottoripyörien tapaaminen järjestetään Valkealammella 9.–11.7.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.