Koronatartuntoja ja riski altistumiselle Soinissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Osana aiemmin tiedotettuja tartuntaketjuja on ilmennyt uusi mahdollinen altistumispaikka. Myöhemmin positiivisen testituloksen antanut henkilö on asioinut Soinin K-Market Kanelissa keskiviikkona 23.6. klo 10.00-10.30. Kaikkia tuona aikana samassa tilassa liikkuneita henkilöitä kehotetaan tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan erittäin matalalla kynnyksellä koronatestiin.

-Muistattehan muutenkin, että aina oireiden ilmetessä tulee käydä testissä ja jäädä karanteeniin. Tämä koskee edelleen myös rokotteen saaneita. Kuusiolinna järjestää ensi viikolla koronatestausta Soinissa tiistaina ja torstaina. Ajan koronavirustestiin voi varata puhelimitse numerosta 06 2525 7612.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.