Taideleiri täytti Rantahallin taiteilijanaluista

Rantahallilla riitti vipinää, kun Kortesjärven taideleiri toteutettiin perinteisin menoin.

PITKÄT perinteet omaava Kortesjärven taideleiri järjestettiin Purmojärven Rantahallilla. Tapahtuma toteutettiin Kauhavan nuoriso- ja kulttuuripalvelujen, Järvilakeuden kansalaisopiston sekä Härmänmaan 4H-yhdistyksen toimesta. Maanantaista perjantaihin kestänyt leiri tarjosi mahdollisuuden paneutua erilaisiin taidelajeihin ammattilaisten ohjauksessa. Tänä vuonna leirillä tutustuttavat taidelajit olivat sirkus, videokuvaus, tanssi ja kuvataide.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.