Paras matkakumppani ulkoiluun

OutdoorActive on kattava luonto-, reitti- ja matkakohdeportaali ja -sovellus. Alueemme poluista, reiteistä ja muista mielenkiintoisista kohteista syötetään tietoa OutdoorActive-sovelluksen sähköisille karttapohjille, josta ne ovat kaikkien luonnossa liikkujien käytössä.

Alueemme poluista, reiteistä ja muista mielenkiintoisista kohteista syötetään tietoa OutdoorActive-sovelluksen sähköisille karttapohjille. Sähköisiltä kartoilta ne ovat kaikkien saavutettavissa. Paras matkakumppani reitistöille on sähköinen karttasovellus, joka tarjoaa monipuolisesti tietoa.

Leader Aisaparin alueen reittien lisäksi Kuudentähden reitistö-hankkeen reitit löytyvät tulevaisuudessa OutdoorAchtive -sovelluksen kautta.

OutdoorActive on maailman johtava luonto- ja aktiviteettimatkailualusta, jolla on noin 13 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja näkyvyys kansainvälisissä verkostoissa. Suomessa se on kattavin luonto-, reitti- ja matkakohdeportaali ja -sovellus, jolla on 1500 reittiä ja yli 1400 kohdetta. Kävijämäärä on kasvanut vuosittain yli 200 prosenttia.

OutdoorActive-sovelluksen sähköisiltä karttapohjilta käyttäjä saa tietoa reitistä ja alueen kohteista valokuvien, videoiden, yksityiskohtaisten reittikuvausten ja muun keskeisen informaation avulla. Lisäksi käyttäjät voivat kirjoittaa kohteista omia kommenttejaan ja kokemuksiaan.

Alueen aktiiviset liikkujat, kuntien liikuntatoimen edustajat sekä reitistöhankkeiden toteuttajat syöttävät parhaillaan reitistöjen ja alueen kohteiden tietoja järjestelmään.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ja täydentämään tietoja, niin ota yhteyttä Leader Aisaparin tiedottaja Päivi Kultalahteen.

Marita Mattila

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.