Kurejoen Jamille varhaiskasvatuksen yksikkö

Kuva: Eija Pippola
Vaikka syntyvyys onkin Alajärven alueella edelleen laskussa, on varhaiskasvatuksen asiakasmäärä pysynyt jo vuosia samalla tasolla. Tulevana syksynä asiakkaita on kuitenkin aloittamassa aiempia vuosia enemmän, kertoi varhaiskasvatuspäällikkö Hanna Luoma-aho. –Siitä syystä varhaiskasvatuksen palveluverkko laajenee, ja uusi varhaiskasvatuksen toimipiste avataan Kurejoen Jamille entisen Ylikylän koulun tiloihin.

Uuden toimipisteen avulla varmistamme, että toimintamme säilyy edelleen laadukkaana sekä lakien ja asetusten mukaisena. Samalla pystymme tarjoamaan varhaiskasvatusta lähipalveluna myös läntisen Alajärven lapsiperheille.

Kahden lapsiryhmän toimipiste aloittaa toimintansa 2.8.2021 alkaen.

Keväällä uutisoitiin metsäryhmätoiminnan käynnistymisestä Mäntymäen päiväkodissa tulevana syksynä.

–Metsäryhmälle ei ollut tällä hetkellä asiakkaidemme keskuudessa tilausta. Mäntymäessä jatkaa isompien lasten ryhmä, joka hyödyntää muita ryhmiä enemmän luontoa ja lähiympäristöä muun toiminnan ohella.

Kaksivuotisen esiopetuksen kokeilu käynnistyy Lehtimäellä Käpälämäen päiväkodissa syyskauden alkaessa. Muut alueen viisivuotiaat kuuluvat kokeilun verrokkiryhmään.

–Odotamme mielenkiinnolla uutisia kokeilun etenemisestä ja sen yhteydessä kehitettävistä uusista toimintamalleista.

KUREJOEN Jamin vuokratiloissa toiminut Ylikylän koulu lakkaa toiminasta 1.8.2021. Koululaiset siirtyvät Paavolan koululle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.