Kansalaiskeräystempauksella uusi turvallinen pyörä alle

Julkaistu:

KORTESJÄRVELLÄ toteutettiin hyväntekeväisyyskeräys paikallisten toimesta. Hannu Antintupa, Antti Kukkola sekä Marita Huhmarsalo keräsivät kansalaiskeräystempauksella rahat Maarit Erkinheimolle uuteen sähköpyörään. Sähköpyörä luovutettiin käyttäjälleen SEO Kortesjärvellä torstaina 3. kesäkuuta.

Projektissa toimineiden mukaan koko auttamisidea lähti Antintuvan omasta aloitteesta. Pian aloituksen jälkeen hankkeeseen liittyivät myös Kukkola sekä Huhmarsalo.

–Me Hannun kanssa olemme olleet elämämme sellaisia, että haluamme auttaa apua tarvitsevia. Vuosien varrella on monta kertaa tullut nähtyä, kuinka paljon vaikeuksia ylämäkeen polkeminen on hänelle tuottanut. Ajateltiin tällä tavalla auttaa asiassa, Kukkola valaisee projektin taustoja.

–Tämä on meistä naapuriapua isolla alkukirjaimella sekä tupla N-kirjaimella, Antintupa naurahtaa.

ANTINTUPA kertoo projektin alkaneen noin kolme viikkoa sitten. Työnjako muodostui toteuttajien kesken selkeäksi heti alusta alkaen.

–Minä pistin homman käyntiin, Antti hommasi poliisilta tarvittavat luvat ja Marita on toiminut kirjanpitäjänä. Sitä kautta kuviot ovat pysyneet jatkuvasti hyvässä kontrollissa, Antintupa sanoo.

Ensimmäisenä asiassa tuli lähteä selvittämään hankkeelle rahoitusta. Myös oikeaoppiset toimet lainsäädännön suhteen piti tarkistaa.

–Lopulta keräsimme rahat yrityksiltä ja yksityisiltä toimijoilta lahjoituksina. Kaikki ovat olleet myötämielisiä asian suhteen, mikä on ollut mahtavaa ja kertoo mielestäni paljon alueella vallitsevasta yhteishengestä. Yrittäjiä ja lahjoittajia oli mukana noin kolmekymmentä, Kukkola kertoo.

INVAPYÖRÄN itselleen saanut Erkinheimo kiittää hankinnassa avustaneita ja kehuu pyörän kulkevan mallikkaasti.

–Kyllä toimii. Olen erittäin tyytyväinen, Erkinheimo kommentoi.

Erkinheimo ilmoittaa uuden pyörän helpottavan liikkumistaan huomattavasti ja haluaa välittää kiitoksensa pyörän hankinnassa mukana olleille.

–Todella kiitollinen kaikille tässä auttaneille, Erkinheimo ilmoittaa, tarttuu pyörän ohjaimiin ja suuntaa uudella pyörällään kohti Kukkolantien pyöräteitä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.