Uusi Muistoseurat ensi-iltaan 18.6.

Muistoseurojen kolmanteen osaan kuvattiin lisää materiaalia. Kuva: Jarmo Vainionpää

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston ensimmäinen koko illan elokuva Muistoseurat 3.5 — Haku päällä saa ensi iltansa 18. kesäkuuta.

Kale ja Pena ovat päättäneet unohtaa perinteeksi tulleen kesän kohokohdan ”Muistoseurat”, eli ajelun Ransu-autolla pitkin maakuntaa. Edesmenneen Anteron naiset kuitenkin repäisevät tällä kertaa ja lähtevät omalle reissulleen. Kuskiksi saadaan Kalen vaimo Marja-Terttu ja tottahan anoppikin änkeää mukaan. Mutta mitä tapahtuu, kun Kale ja Pena joutuvat yllättäen kantamaan vastuuta monen miehen edestä? 

Koko illan elokuva Muistoseurat 3.5 — Haku päällä sisältää lähes kokonaan aikaisemman elokuvan Muistoseurat 3 — Haaveita ja harha-askelia. Sen lisäksi elokuva on saanut täydennystä uusista kohtauksista, jotka valaisevat muun muassa Ansan ja Unelman liiketoimia. Muistoseurat 3 päättyi hääjuhlaan. Elokuvan jatkuessa tapahtuu kuitenkin erilaisia kommelluksia, ja vastavihitty sulhanenkin katoaa. Pian kaikilla onkin haku päällä, tavalla tai toisella. 

Elokuvan trailerin voi käydä katsomassa Järvilakeuden kansalaisopiston Youtube-kanavalta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.