Ääniaalloilla-tapahtuma julkisti esiintyjiä

Julkaistu:

KESÄ on saapunut, vedet lämpenevät, ja 17. heinäkuuta Purmojärven Näkinkallion uimarannan tuntumassa järjestettävä ilmaistapahtuma Ääniaalloilla lähestyy vauhdilla.

Festivaalin esiintyjiä on nyt julkistettu. Tapahtumaan on kiinnitetty Sussu, Street, Viimeinen Topi, Elsewheres ja Maan. Lisäksi mukana on yksi yllätysesiintyjä. Lisäksi DJ:t soittavat musiikkia tapahtuman alkuun ja esitysten välissä.

Mainos

Tapahtuman ideana on pystyttää bändeille esiintymislava rannan tuntumaan, järvelle suunnattuna. Parhaille katselupaikoille pääsee veneellä, sup-laudalla tai vaikkapa uimapatjalla. Kyseessä on kelluva piknik, jossa eväiden ohella voi nauttia elävästä musiikista ainutlaatuisen akustiikan ja tunnelman kera.

Veneet voi näppärästi laskea vesille joko Näkinkallion veneenlaskupaikalta tai saareen vievän Kivisillan laskupaikalta. Sup-laudan tai muut kelluttimet voi laskea vesille käytännössä mistä vain.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.