Koronarokotteelle pääsevät Kauhavalla ja Evijärvellä nyt kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Lisäksi Ylihärmän S-marketissa on liikkunut koronapositiivisia henkilöitä ilman maskia sunnuntaina 30.5.

AJANVARAUSOIKEUS koronarokotteeseen on keskiviikosta 2.6. lähtien avoinna kaikille 16 vuotta täyttäneille Kauhavalla ja Evijärvellä.

Ajat varataan tunnistautumalla Hyvis.fi-sivustolle. Jos Hyviksen käyttö ei ole ennestään tuttua, ohjeet ajanvarauksen tekemiseen löytyvät kuntayhtymän verkkosivuilta kaksineuvoinen.fi. 

Kannattaa huomioida, että Hyviksessä on koronarokotukseen kaksi eri ajanvarausmahdollisuutta: toisesta pääsee varaamaan aikaa arkipäivälle, toisesta lauantaille 12. kesäkuuta.

Kesäkuun arkipäivisin rokotuksia toteutetaan sekä hyvinvointiasemilla että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Asiakas voi varata ajan mihin tahansa rokotuspisteeseen asuinpitäjästä riippumatta. Lauantain 12.6. rokotustilaisuus järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Heinäkuussa kaikki koronarokotukset toteutetaan Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. 

HYVIKSEEN on tulossa järjestelmän päivitykseen liittyvä käyttökatko 11.–14.6. Tänä aikana Hyvis ei ole kuntalaisten käytettävissä. Ajanvaraukset kannattaakin hoitaa kuntoon jo ennen käyttökatkoa. 

Mikäli teknisistä syistä johtuen koronarokotuksen ajanvaraus ei onnistu Hyviksen kautta, ajan voi varata myös puhelimitse numerosta 06 2412 4545. Numerossa on takaisinsoittojärjestelmä ja kuntayhtymästä käsin otetaan jonolle tallentuneisiin numeroihin yhteyttä. 

–Mitä useampi rokotteen ottaa, sitä nopeammin pääsemme korona-pandemiasta eroon ja kohti normaalia arkea, Kaksineuvoisen johtava ylilääkäri Heidi Ojala summaa.  

SITTEMMIN covid-19-positiiviseksi todetut henkilöt ovat asioineet Ylihärmän S-marketissa sunnuntaina 30.5. noin kello 14 alkaen. Maskeja ei ole ollut käytössä.  

Kaupassa samaan aikaan asioineita pyydetään tarkkailemaan vointiaan, ja hakeutumaan tarvittaessa koronatestiin. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.