Kunnanjohtajien marssitempaus noteerattiin kuntamarkkinointikilpailussa

ALAJÄRVEN kaupunginjohtaja Vesa Koivusen ja Lappajärven ja Vimpelin kunnanjohtajien Sami Alasaran ja Sam Leijonanmielen viimekesäinen marssitempaus on valittu kymmenen parhaan joukkoon kuntamarkkinoinnin suomenmestaruuskilpailuissa.

Kilpailussa oli mukana 46 erilaista markkinointitempausta eri puolilta Suomea.

–Kilpailutöistä näki selvästi, että kuntamarkkinointi on kehittymässä vahvemmin strategiaa tukevaksi ja edistäväksi toiminnaksi. Moni kilpailu työ sisälsi pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta, joka etenee strategiatasolta aina käytännön markkinointitekoihin, Suomen kuntaliiton tiedotteessa kerrotaan.

Kilpailun palkinnot jaetaan Kuntamarkkinoilla Helsingissä 15. syyskuuta. Kymmenestä parhaasta valitaan palkintosijoille kolme. Lisäksi jaetaan yksi tai useampia kunniamainintoja.

16. kerran järjestettävän kilpailun takana ovat kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Suomen elinkeino- ja kehitysyhtiöt Sekes sekä Suomen matkailuorganisaatiot Suoma.

Jaa juttu: