Järvilakeuden kädentaitojen kevätnäyttely avoinna virtuaalisena

Alahärmän Säästökulman kudontapiirissä valmistumassa kantoliina. Kuva: Rosanna Kunnari

Julkaistu:

Näyttelyssä on esillä muun muassa kudonnan, kuvataiteen, posliininmaalauksen sekä ompelukurssin taidonnäytteitä. Musiikista vastaavat opiston musiikkiryhmät, joita ohjaa Satu Lumiaho. Näyttelyn on kuvannut, koonnut ja editoinut opiston työharjoittelija kulttuurituotannon opiskelija Rosanna Kunnari.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.