Järvilakeuden kädentaitojen kevätnäyttely avoinna virtuaalisena

Alahärmän Säästökulman kudontapiirissä valmistumassa kantoliina. Kuva: Rosanna Kunnari
JÄRVILAKEUDEN kansalaisopisto järjestää tänä keväänä kädentaitojen näyttelyn virtuaalisesti, opiston YouTube-kanavalla.

Näyttelyssä on esillä muun muassa kudonnan, kuvataiteen, posliininmaalauksen sekä ompelukurssin taidonnäytteitä. Musiikista vastaavat opiston musiikkiryhmät, joita ohjaa Satu Lumiaho. Näyttelyn on kuvannut, koonnut ja editoinut opiston työharjoittelija kulttuurituotannon opiskelija Rosanna Kunnari.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.