Maastopalo Alajärven Kurejoella

Maastopalo Alajärven Kurejoella sai alkunsa roskien polttamisesta. Alajärven Juutintiellä illalla noin kello kahdeksan aikaan havaittiin keskisuuri maastopalo. Palo levisi viereiselle pellolle, josta ehti palaa noin puoli hehtaaria. Naapuri oli suorittanut tehokkaan alkusammutuksen ja paikalle hälytetyn pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi jälkisammutus.

Mainos

Samana iltana oli myös toinen tehtävä, Alajärven itäpuolella. Pelastuslaitos sai tiedon savusta Alajärven itärannalla. Savunmuodostus osoittautui kuitenkin hallituksi kulottamiseksi ja tehtävä oli pelkkä tarkastus paikalla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.