Motoristit ajavat tänäkin vappuna

Vesa Katajan kuva McCraterin motoristikirkon jälkeisestä ajelusta.

Julkaistu:

JÄRVISEUDUN moottoripyöräkerho McCrater järjestää perinteisen vappuajelun lauantaina 1.5. Lähtö tapahtuu Vimpelin nuorisotalon pihasta kello 12.

Toukokuun alun tapahtumalla on pitkät perinteet, sillä kerho on toteuttanut sen 2000-luvun alusta asti. Monena vuonna motoristit ovat ajaneet vappuajelullaan Lappajärven ympäri.

Puheenjohtaja Vesa Kataja kertoo, että tämänvuotinen reitti muotoutuu sen mukaan, millainen sää lauantaina on. Tämän hetken ennuste lupailee lauantaille puolipilvistä ja koleaa keliä.

–Jos on oikein kylmä, valitsemme lyhyemmän reitin. Ei ole tarkoituksena, että osallistujat palelluttavat itsensä.

McCrater-moottoripyöräkerholla on vakiintunut jäsenkunta. Kerhotilat sijaitsevat Vimpelissä, Rantakylän entisen koulun naapurissa. Kerhon toimintaa ja kuvia pyöristä esitellään kotisivuilla ja Facebook-ryhmässä. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki motoristihenkiset kotipaikkakunnasta riippumatta.

–Suurin osa jäsenistämme on kotoisin Järviseudulta, mutta mukana on motoristeja myös Keski-Pohjanmaan puolelta, sanoo Kataja.

Moottoripyöräkerhon vuotuisiin tapahtumiin kuuluu vappuajelun lisäksi loppukesästä järjestettävä motoristikirkko. Siihen osallistuu moottoripyöräilijöitä myös naapurimaakunnista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.