Eilen neljä tartuntaa Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 12.4.2021 neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on 775. Osa tartunnoista liittyy aiempiin tartuntaketjuihin.

Osastohoidossa on viisi koronapotilasta, joista osa keskussairaalassa.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 96 420. Eilen tutkittiin 319 näytettä. Ilmaantuvuus on 24,9/100 000 asukasta. Viimeisen kahden viikon aikana on todettu yhteensä 48 uutta tartuntaa.

Tartunnanjäljityksessä on ilmennyt, että koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut keskussairaalan Y-laboratoriossa perjantaina 9.4.2021 klo 8-10 välisenä aikana.  Henkilö on käyttänyt maskia, joten tartuntariski on pieni. Laboratoriokäynnin jälkeen henkilö on asioinut Y-talon R-kioskilla klo 10.00 – 10.30. Y-talossa em. paikoissa tuolloin asioineita pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan tarvittaessa koronatestiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.