Maksuton pienten koululaisten kesäkerho tuo helpotusta kesäajan arjen järjestelyihin Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

ALAJÄRVELÄISILTÄ saadun palautteen perusteella pienten koululaisten loma-aikojen hoitojärjestelyt ovat aiheuttaneet huoltajille ongelmia. Tästä johtuen Alajärven kaupunki on päättänyt järjestää yhteistyössä Alajärven seurakunnan, Alajärven 4H-yhdistyksen ja Alajärven MLL:n kanssa maksuttoman kesäkerhon vuosina 2012–2014 syntyneille lapsille. Kerhoon osallistuville lapsille on päivittäin tarjolla monipuolista ohjattua toimintaa sekä lämmin ruoka.

Kerho kokoontuu Paavolan koulun pihapiirissä 7.6.–30.7. Toimintaa järjestetään arkipäivisin kello 10–15. Kerholaiset hyödyntävät Paavolan koulun tiloja sekä lähiympäristön monipuolisia liikuntatiloja ja -alueita. Kerhon toiminnasta vastaavat sivistystoimen ja perusturvan työntekijät apunaan järjestöjen kerhonvetäjät sekä kesätöihin palkattavat paikalliset nuoret.

Kerhoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtuu 14.5. mennessä osoitteeseen kerhotoiminta@alajarvi.fi. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi kerhoon osallistuvan lapsen nimi, osoite, ikä sekä osallistumispäivät. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot. Kerhoon voi osallistua perheen tarpeiden mukaan joko yksittäisinä päivinä tai eripituisina yhtenäisinä ajanjaksoina. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Mainos

Kerhoon voivat osallistua myös vuonna 2011 tai aikaisemmin syntyneet vammaispalveluiden asiakkaat. Vammaispalveluiden asiakkaiden osalta toiminta-ajat määritellään yksilöllisesti.

Kerhoa järjestetään kokeiluluontoisesti kesällä 2021. Päätökset jatkosta tehdään kerhotoiminnasta saadun palautteen perusteella.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.