Pääsiäisen vietto työllisti poliisia Pohjanmaalla

Pohjanmaan poliisi hoiti pääsiäisviikonloppuna (2.-4.4.) yhteensä 562 kpl hälytys- ja valvontatehtävää. Eniten poliisia työllistivät pahoinpitelyt, rattijuopumukset, nuorten kokoontumiset, liikenne ja vahingonteot.

Etelä-Pohjanmaalla kirjattiin viisi rattijuopumusilmoitusta, Keski-Pohjanmaalla kuusi ja Pohjanmaalla yksi ilmoitus. Kauhajoella ohikulkijat olivat lauantai-iltana löytäneet loukkaantuneen mönkijänkuljettajan makaamassa tien vieressä ja mönkijä tämän vieressä. Loukkaantunut mönkijänkuljettaja kuljetettiin lääkärihelikopterilla sairaalaan. Poliisi epäilee alkoholilla olevan osuutta onnettomuudessa.

Pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin viikonloppuna Etelä-Pohjanmaalla 13 kpl, Keski-Pohjanmaalla seitsemän ja Pohjanmaalla kuusi. Muutama pahoinpitelyihin liittyvä tehtävä Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla sitoi useita hälytyspartiota pitkään.

Nuoriso kokoontui viikonloppuna markettien ja huolto-asemien parkkipaikoille useammalla paikkakunnalla. Paikoin autoja oli lähemmäs 100 kpl kokoontuneena. Hätäkeskukseen ilmoitettiin useasta tapauksesta, jossa auton matkustajat roikkuivat auton ikkunoista ajon aikana. Sulat ja kuivat tiet näkyvät valitettavasti ylinopeuksissa ja liikenteessä otettiin viikonloppuna viideltä kuljettajalta ajo-oikeus reippaiden ylinopeuksien takia.

Mustasaaressa ja Korsnäsissä poltettiin tiellä auton renkaita ja muuta romua useammassa paikassa. Pelastuslaitos sammuttamassa palot. Poliisi on kirjannut tapauksista vahingontekoilmoituksia ja kiitos silminnäkijähavaintojen on juttuihin myös epäiltyjä.
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.