Sairaanhoitopiirissä maanantaina 10 uutta koronatartuntaa

Tartuntojen kokonaismäärä on 727.

Tartuntoja on todettu runsaasti tuulivoimatyömaalla Teuvalla ja muutamia tartuntoja Huhtalan päiväkodissa Seinäjoella. Jäljitystyöt ovat meneillään. Seinäjoen kaupunki vastaa päiväkotitartuntaa koskevasta tiedottamisesta.

Altistuminen keskussairaalan päivystyksessä

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut keskussairaalan yhteispäivystyksessä lauantaina 27.3.2021 ja oleskellut päivystyksen odotustilassa C klo 19.00 – 20.40. Valtaosa altistuneista henkilöistä, jotka ovat olleet odotustilassa samaan aikaan, on tavoitettu. Kaikkiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 91 952. Eilen tutkittiin 428 näytettä.

Osastohoidossa on yhteensä neljä koronapotilasta, osa keskussairaalassa ja osa alueen terveyskeskuksissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.