Kysy koronarokotuksista ja kuule vastaukset netissä

JÄRVI-POHJANMAAN perusturva järjestää koronarokotuksia koskevan info- ja kyselytilaisuuden verkossa perjantaina 9.4.2021 kello 9.00–10.00.

Tilaisuudessa perusturvan viranhaltijat vastaavat kootusti asukkaiden kysymyksiin koskien koronarokotuksia.  

Kysymyksiin ovat vastaamassa vt. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila ja tartuntataudeista vastaava lääkäri Leena Uusitalo. Kysymyksiä viranhaltijoille voi esittää ja lähetystä pääsee seuraamaan linkistä sivulta alajarvi.fi/koronarokotus. Kysymyksiä toivotaan esitettävän edellä mainitun sivun kautta mahdollisuuksien mukaan jo ennakkoon ke 7.4. kello 16 mennessä, jotta samat kysymykset saadaan karsittua ja infotilaisuus käytettyä mahdollisimman tehokkaasti asukkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jaa juttu: