Pärssinen Metsäliiton Osuuskunnan hallitukseen

Nina Pärssinen.
Metsä Groupin emoyrityksen Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvosto on valinnut 24.3.2021 pidetyssä kokouksessa osuuskunnan hallituksen uudeksi jäseneksi Alajärven kaupungin hallintojohtaja Nina Pärssisen.

Oikeustieteen kandidaatti Nina Pärssisellä on laaja kokemus eri työmarkkinajärjestöistä. Hän toimi Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtajana vuosina 2015-2019.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.