Hiihtolomaviikon vaikutus koronatartuntojen kasvuun oli ennakoitua vähäisempi

Osastohoidossa on tällä hetkellä 10 koronapotilasta.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 87 725. Eilen tutkittiin 547 näytettä.

Rokotukset etenevät Etelä-Pohjanmaalla kansallisen rokotusjärjestyksen ja kuntien rokotussuunnitelmien mukaisesti. Käytössä on tällä hetkellä kolme koronarokotetta: Pfizer-BioNTechin, Modernan ja AstraZenegan rokotteet. Euroopan lääkevirasto EMA julkaisee huomenna torstaina 18.3.2021 arvion AstraZenegan rokotteen turvallisuudesta.  Suomessa AstraZenegan rokotteen saaneilla ei ole todettu verisuonitukosten lisääntymistä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.