Purmojärven laturetki saatiin hiihtää hyvissä olosuhteissa

Isokankaat Kauhavalta tulivat Purmojärven Isokankaalle hiihtämään. Kuvat: Mauri Jokela

Julkaistu:

Aihe:

Koronatilanteen varotoimenpiteet aiheuttivat joitakin muutoksia alkuperäiseen ohjelmasuunnitelmaan. Makkara- ynnä muista tarjoiluista jouduttiin luopumaan. Niinpä Isokankaan kodalla oli ainoastaan pillimehutarjoilu, jonka jokainen sai itse noutaa tarjoilupöydältä. Paikalla oli myös ohjeistus suojamaskin käytöstä ja turvavälien pitämisestä. Hiihtoladuilla riitti kyllä tilaa turvalliseen hiihtoon, vaikka suksittelijoita olikin toista sataa.

Osanottajien kesken arvottiin neljä Härmäläinen kylpyläpäivä- lahjakorttia Härmän kylpylään. Arvontaan pääsi osallistumaan jättämällä viesti annettuun puhelinnumeroon. Viestissä piti antaa henkilötiedot ja hiihdetty matka. Tällä kertaa kylpyläpäivän viettoon pääsivät Eeva-Liisa Fräntilä, Pirjo Piri, Selma Rintala ja yksi, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen. Onnittelut voittajille.

Mauri Jokela

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.