Purmojärven laturetki saatiin hiihtää hyvissä olosuhteissa

Isokankaat Kauhavalta tulivat Purmojärven Isokankaalle hiihtämään. Kuvat: Mauri Jokela
VIIME lauantaina hiihdettiin Kauhavan kaupungin liikuntapalvelun ja Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaoston järjestämä laturetki Purmojärven laduilla. Jokainen osallistuja sai valita hiihtomatkansa vapaasti latuverkoston tarjonnasta väliltä 4–16 kilometriä. Myös hiihtotyyli oli vapaasti valittavissa.

Koronatilanteen varotoimenpiteet aiheuttivat joitakin muutoksia alkuperäiseen ohjelmasuunnitelmaan. Makkara- ynnä muista tarjoiluista jouduttiin luopumaan. Niinpä Isokankaan kodalla oli ainoastaan pillimehutarjoilu, jonka jokainen sai itse noutaa tarjoilupöydältä. Paikalla oli myös ohjeistus suojamaskin käytöstä ja turvavälien pitämisestä. Hiihtoladuilla riitti kyllä tilaa turvalliseen hiihtoon, vaikka suksittelijoita olikin toista sataa.

Osanottajien kesken arvottiin neljä Härmäläinen kylpyläpäivä- lahjakorttia Härmän kylpylään. Arvontaan pääsi osallistumaan jättämällä viesti annettuun puhelinnumeroon. Viestissä piti antaa henkilötiedot ja hiihdetty matka. Tällä kertaa kylpyläpäivän viettoon pääsivät Eeva-Liisa Fräntilä, Pirjo Piri, Selma Rintala ja yksi, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen. Onnittelut voittajille.

Mauri Jokela

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.