Henkilöauton kuljettaja menehtyi Kauhavalla

Aamuyöllä sattui valtatie 19 varrella henkilöauton ja rekan välinen kolari, jossa henkilöauton kuljettaja menehtyi.

Poliisi tutkii aamuyöllä Kauhavalla tapahtunutta kuolonkolaria. Kolarissa menehtyi henkilöautoa kuljettanut nainen. Hän oli autossa yksin. Henkilöauto oli tullut pohjoisen suunnasta kohti etelää, kun se tuntemattomasta syystä ajautui vastaan tulleen rekka-auton vasempaan etukulmaan. Täysperävaunuyhdistelmä ajautui törmäyksen seurauksena kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan kaatuen oikealle kyljelleen. Yhdistelmän kuljettaja sai vähäisiä fyysisiä vammoja ja hänet kuljetettiin tarkistettavaksi lääkäriin.

Henkilöautossa ollut nainen kuoli törmäyksessä välittömästi. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Koska hän on menehtynyt, niin asia ei etene syyttäjän harkintaan. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä.

Salo tuuraa Rantalaa

KAUHAVAN hallintojohtaja Liisa Salo on hoitanut 26. elokuuta alkaen vs. kaupunginjohtajan tehtävää kaupunginjohtajan ollessa poissa,

Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä.

Salo tuuraa Rantalaa

KAUHAVAN hallintojohtaja Liisa Salo on hoitanut 26. elokuuta alkaen vs. kaupunginjohtajan tehtävää kaupunginjohtajan ollessa poissa,

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.