Henkilöauton kuljettaja menehtyi Kauhavalla

Aamuyöllä sattui valtatie 19 varrella henkilöauton ja rekan välinen kolari, jossa henkilöauton kuljettaja menehtyi.

Poliisi tutkii aamuyöllä Kauhavalla tapahtunutta kuolonkolaria. Kolarissa menehtyi henkilöautoa kuljettanut nainen. Hän oli autossa yksin. Henkilöauto oli tullut pohjoisen suunnasta kohti etelää, kun se tuntemattomasta syystä ajautui vastaan tulleen rekka-auton vasempaan etukulmaan. Täysperävaunuyhdistelmä ajautui törmäyksen seurauksena kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan kaatuen oikealle kyljelleen. Yhdistelmän kuljettaja sai vähäisiä fyysisiä vammoja ja hänet kuljetettiin tarkistettavaksi lääkäriin.

Henkilöautossa ollut nainen kuoli törmäyksessä välittömästi. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Koska hän on menehtynyt, niin asia ei etene syyttäjän harkintaan. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Jaa juttu: