Mahdollinen altistuminen Road Housessa Alahärmässä keskiviikkona ja perjantaina

Myöhemmin koronapositiiviseksi todettu henkilö on ruokaillut Alahärmän Road Housessa keskiviikkona 24.2. kello 12–13 sekä perjantaina 26.2. noin kello 11–13.

Kaikkia samaan aikaan tiloissa olleita pyydetään seuraamaan vointiaan 14 vuorokauden ajan mahdollisesta altistumisesta.  

Mikäli saat vähäisiäkään hengitystie- tai vatsaoireita, kuten nuha, nenän valuminen, nenän tukkoisuus, kuume, kurkkukipu, kurkun karheus tai vatsaoireet, ota viipymättä yhteys Kauhavan hyvinvointikeskukseen. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.