Muista ystävää tervehdyksellä paikallislehdessä!

Ystävänpäivää vietetään sununtaina 14.2.2021. Kansainvälisestä tavasta poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten, juhlapäivä. Koronavuosi on lisännyt yksinäisyyden tunnetta ja erityisesti nyt on mukava muistaa läheisiä muilla tavoin kuin kylässä käymällä.

Järviseudun Sanomissa ystävänpäivätervehdyksiä julkaistaan ke 10.2. ja voit jättää oman tervehdyksesi sähköpostitse: ilmoitus@jarviseudunsanomat.fi tai Whatsappilla: +358 400 778542. Tervehdyksen hinta on vain 10€, jos maksat sen suoraan asiakaspalvelupisteisiimme Lappajärvellä, Evijärvellä (Valokuvaamo Pesonen) tai Kortesjärvellä (Seo Kortesjärvi). Laskutettuna hinta 15€. Ilmoitukseen sopii pieni kuva ja lyhyt teksti.

Mainos

Jätä tervehdyksesi viimeistään pe 5.2. kello 14 mennessä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.