Väinölän vuosi käynnistyy maaliskuussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Kuvataidekasvattaja Saila Sippola järjestää yhteistyössä Alajärven seurakunnan kanssa taidetyö-kurssin.

Näyttelytoiminta alkaa toukokuussa Alajärven kuvataidekoulujen yhteisnäyttelyllä. Kesäkuussa Väinölässä avautuu Johanna Kareen näyttely EROTTAMATTOMAT. Heinä-elokuussa esillä on kuvataiteilija Ritva Lindbergin taidetta. Syksyllä Väinölässä nähdään lehtimäkeläisen Tarja Paimenen taidetta, Alajärven toimintakeskuksen asiakkaiden töitä sekä kuortanelaisen taiteilijan Tapio Hirvosen teoksia. Muutokset näyttelykalenteriin ovat mahdollisia, ja ajantasaiset tapahtumatiedot löytyvät Alajärven kaupungin verkkosivulta.

Villa Väinölässä voidaan järjestää taidenäyttelyiden lisäksi erilaisia työpajoja, konsertteja ja tapahtumia.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.