10 haki Järvi-Pohjanmaan peruspalvelujohtajaksi

Järvi-Pohjanmaan peruspalvelujohtajan virkaan haki 10henkilöä.

Virkaa hakivat Aho Hanna, TtT (Valkeakoski), Peltonen Jenni, Geronomi YAMK (Lapua), Känsäkoski Pia, Sairaanhoitaja YAMK (Himanka), Jokela Mari, HTM (Seinäjoki), Anttila Jaakko, HLT (Lappajärvi), Haapaniemi Emilia, Terveydenhoitaja YAMK (Ähtäri), Kääriäinen Anna-Maija, TtM (Joutsa), Lillbacka Satu, YTL (Ylihärmä), Ylilahti Marita, TtM (Alajärvi) ja Kataja Miika, YTM (Helsinki).

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.