Etelä-Pohjanmaalla todettiin eilen kaksi uutta tartuntaa

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 28.1. kaksi uutta koronavirustartuntaa. Toisen tartunnan lähde on ulkomailta ja toinen muualta Suomesta. Tartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 504. 

–Sairaalahoidon tarve on lisääntynyt. Tällä hetkellä keskussairaalassa on hoidossa neljä koronaviruspotilasta. Alueen terveyskeskuksissa ei ole hoidossa koronapotilaita. Koronakuolemia ei ole alkuvuoden aikana ollut alueellamme, ylilääkäri Matti Rekiaro sanoo.

Mainos

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 68 757. Eilen tutkittiin 350 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.