Kolme koronatartuntaa maakunnassa maanantaina

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 25.1.2021 kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 497.

Sairaalahoidossa on muutamia koronaviruspotilaita.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 67 999. Eilen tutkittiin 240 näytettä.

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on ollut ma 25.1.2021 Seinäjoen keskussairaalassa. Altistumiset ovat tapahtuneet syöpätautien ja hematologian poliklinikalla klo 10 – 12 ja yhteispäivystyksessä illan aikana. Henkilö on käyttänyt maskia. Kaikkiin altistuneisiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä ja varotoimenpiteenä kymmenkunta henkilöä on asetettu karanteeniin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.