Ennätysmäärä kävijöitä Ekoroskin hyötykäyttöasemilla

Julkaistu:

Ekoroskilla on edelleen eniten käyntejä asukasta kohti koko Suomessa. Luvut vastaavat Ruotsin kävijämääriä. Korona-pandemia on varmasti yksi syy kasvuun, mutta Ekoroskin maksurakenne vaikuttaa myös kävijämääriin.  

–Emme veloita mitään, kun kotitaloudet käyvät hyötykäyttöasemilla. Ne rahoitetaan sen sijaan kuukausittaisen kiinteän maksun kautta. Tämän takia käynnin kynnys on matala ja jäte kulkee kierrätykseen meidän kauttamme sen sijaan, että se joutuisi luontoon, toteaa Ekoroskin toimitusjohtaja Michael Östman.     

Ekorosk on ollut ainut jäteyhtiö Suomessa, jossa kotitaloudet voivat käydä hyötykäyttöasemalla maksutta niin usein kuin haluavat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.