Ennätysmäärä kävijöitä Ekoroskin hyötykäyttöasemilla

VUONNA 2020 Ekoroskin hyötykäyttöasemilla oli ennätysmäärä, 306 561, kotitalousasiakasta. Tämä tarkoittaa, että jokainen kotitalous kävi keskimäärin noin kuusi kertaa hyötykäyttöasemalla vuoden aikana.

Ekoroskilla on edelleen eniten käyntejä asukasta kohti koko Suomessa. Luvut vastaavat Ruotsin kävijämääriä. Korona-pandemia on varmasti yksi syy kasvuun, mutta Ekoroskin maksurakenne vaikuttaa myös kävijämääriin.  

–Emme veloita mitään, kun kotitaloudet käyvät hyötykäyttöasemilla. Ne rahoitetaan sen sijaan kuukausittaisen kiinteän maksun kautta. Tämän takia käynnin kynnys on matala ja jäte kulkee kierrätykseen meidän kauttamme sen sijaan, että se joutuisi luontoon, toteaa Ekoroskin toimitusjohtaja Michael Östman.     

Ekorosk on ollut ainut jäteyhtiö Suomessa, jossa kotitaloudet voivat käydä hyötykäyttöasemalla maksutta niin usein kuin haluavat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.