Liikuntatilat avataan lasten ja nuorten harrastustoiminnalle Kauhavalla ja Evijärvellä

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN, Evijärven ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhteinen valmiusjohtoryhmä käsitteli tänään maanantaina kokouksessaan Nyrkin viime perjantaina antamia suosituksia. Valmiusjohtoryhmä totesi, että Nyrkin suositusten mukaisesti alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta turvataan Kauhavalla ja Evijärvellä.  

Ennalta sovittu lasten ja nuorten harrastustoiminta mahdollistetaan. Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden. Harrastustoiminnassa korostetaan, että vanhemmat eivät oleskele harrastus-, odotus- ja pukeutumistiloissa.  

Yleisövuorot julkisissa sisäliikuntatiloissa (mukaan lukien kaupungin ylläpitämät kuntosalit) ovat edelleen tauolla 8.2.2021 saakka.  

Mainos

Alle kymmenen hengen ryhmässä tapahtuvaa aikuisten harrastustoimintaa suositellaan toteutettavaksi ainoastaan mikäli turvaväleistä pystytään huolehtimaan ja osallistujat käyttävät maskeja. 

Yli kymmenen hengen ryhmissä tapahtuva aikuisten harrastustoiminta suositellaan tauotettavaksi tai siirrettäväksi etätoiminnaksi. 

Koululaisten maskien käytöstä valmiusjohtoryhmä linjasi, että Kauhava ja Evijärvi tulevat tarjoamaan koulupäivien ajaksi maskeja kuudesluokkalaisten ja yläkoululaisten vapaaehtoiseen käyttöön THL:n suosituksen mukaisesti mahdollisimman pian. Maskin käyttö perustuu oppilaan valintaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.