Kaikki peliin Suomen Cupissa

Taru Tuukkanen ja Kayla Gordon vastakkain.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Täytyy löytää parempi energiataso ja taktiikka siihen otteluun. Ei olla pelattu pitkään aikaan heitä vastaan. Meillä on pelkästään voitettavaa. Kaikki laitetaan tietenkin peliin ja ainahan yksittäisessä ottelussa voi yllättää.

Seuraavaan otteluun valmistauduttaessa mukana on koko Vedon rotaatio, kun Minttu Isoranta palasi pelaavaan kokoonpanoon Honka-pelissä.

–Pelitahti kuormittaa pelaajia, joten harjoitustenkin tulee olla osittain palauttavia.

LAUANTAIN peli alkoi tasaisissa merkeissä. Puoliajalle mentiin lukemissa 33–44. –Oltiin siinä vielä pelissä mukana. Viimeisessä erässä ei oikeastaan enää saatu koreja ja vastustaja pääsi siinä selvään johtoon. Kolmannen jakson lopulla, neljännen jakson alussa olisi pitänyt se momentum käyttää, muttei ollut enää polttoainetta taistella voitosta, Kujala kertasi peliä.

–Ei päästy energiatasolla ihan sille tasolle, että oltaisiin pystytty Honka haastamaan. Varsinkin puolustuspäässä oli ongelmia, pallon paine oli huono ja muutenkin annettiin Hongan tehdä niitä asioita, joita he halusivat tehdä.

Hongan Taru Tuukkanen, 43-vuotias konkaripelaaja, upotti Vedon koriin 27 pistettä ja oli vaikeasti pideltävä vastustaja. 192-senttinen Tuukkanen dominoi kaksinkamppailuja Kayla Gordonia vastaan ja torjui monet tämän heittoyritykset. –Kova suoritus häneltä hyökkäyspäässä.

–Kyllä me pystymme Honkaa haastamaan, mutta pitää olla hyvä päivä ja hyvä ottelu kokonaisuudessaan, että pystytään heidät voittamaan. Torpan reissu oli aika raskas, taisteltiin siellä voitto, mutta olihan Honkakin pelannut toissa päivänä, Kujala pohdiskeli häviön syitä. –Honka oli parempi ja ansaitsi voittonsa. –Kyllähän he heittivät paremmin ja voittivat levypallot.

Lopun notkahdus on ilmiö, joka toisinaan vain tapahtuu ottelun ratketessa. –Teimme vain viisi pistettä viimeisellä jaksolla. Joskus siinä käy näin, kun peli ratkeaa, että ero repeää isommaksi. Ainahan johtoasemassa on helpompi pelata. Lopussa peluutimme sitten kaikkia pelaajia.

Pihla Jaatinen ja Minttu Isoranta heittivät molemmat kaksi pistettä, Riikka Kujala 0/6/4, Anni Kujala 11/4/2, Doniyah Cliney 16/6/6, Kayla Gordon 10/14 ja Mariah Miller 16/2/3.

KESKIVIIKON peli Torpan Poikia vastaan Helsingissä, johon Kujala viittasi, oli kovemman luokan trilleri. Veto hallitsi peliä ajoittain, mutta ToPo kiri, ja sillä oli viimeisillä sekunneilla mahdollisuus ratkaista vapaaheitoilla peli itselleen yhden pisteen marginaalilla. Toinen Ida Myllyojan vapaaheitoista ei pudonnut sukkaan, jolloin peli jäi tasalukemiin, ja seurasi viiden minuutin jatkoerä, jonka Veto vei nimiinsä pistein 1–8.

Doniyah Cliney oli illan pistekuningatar taottuaan sarakkeeseensa numerot 27/18/7. ToPon hahmo oli Nea Kuisma, joka upotti 26 pistettä. Pihla Jaatiselle merkittiin 4, Riikka Kujalalle 16/4/3, Anni Kujalalle 4/6/4, Kayla Gordonille 20/20/4 Mariah Millerille tehot 18/9/2.

LAUANTAINA Veto kohtaa Kouvottaret, jotka olivat sarjan viidennellä sijalla. Kello 15 käynnistyvää peliä voi seurata Ruutu+-palvelusta ja siihen voi ostaa 10 euron kannatuslippuja, joilla tuetaan seuran taloutta kokoontumisrajoitusten estäessä katsomoon pääsyn ja estävät kassan kartuttamisen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.