Jani Takamaa JPYP:n kehittämispäälliköksi

Takamaan tehtäväkenttä muodostuu yhtiön omistajayritysten kehittämisneuvonnasta sekä muiden toiminta-alueenteollisuusyritysten kehitystyön aktivoinnista, kertoi Jpyp:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa tiedotteessaan.

Jani Takamaa aloittaa tehtävässä helmikuun alussa. Hän siirtyy tulevaan tehtävään Ähtärin elinvoimapäällikön tehtävästä.Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) toimii Alajärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin alueella, tuottaen neuvontapalveluita alueen yrityksille sekä yritystoimintaa suunnitteleville kuntalaisille. Kuntaomistuksen lisäksi yhtiön omistajiin lukeutuu 20 alueella toimivaa yritystä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.