Joulupuukeräyksellä ennätystuotto

Lions Club Lappajärven kolmikko kertoi yhdistyksen kuulumisista. Oikealta Pauli Luoma, presidentti Joni Rannila ja Markku Jaakkola

Julkaistu:

Tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä Järvi-Pohjanmaan perusturvalle, joka jakoi tuotolla ostetut S-Marketin lahjakortit niitä tarvitseville. Lahjoittajilla oli myös mahdollisuus vaikuttaa lahjakorttien suuruuteen. Lions Club Lappajärvi haluaa kiittää Järvi-Pohjanmaan Perusturvaa avusta ja POP Lappajärveä, joka mahdollisti keräyksen toiminnan.

Toimitukseen saapunut leijonakolmikko Markku Jaakkola, Pauli Luoma ja klubin presidentti Joni Rannila toivat terveisiä klubilta. Tänä vuonna jäidenlähtöveikkausta ei järjestetä, vallitsevan tilanteen takia. Myös perinteinen laskiaisrieha jää väliin, ainakin perinteisessä muodossa. Muihin tapahtumiin Lions Club Lappajärvi lupaa osallistua apuvoimana niin pyydettäessä. Puheissa tulivat esiin jääkaruselli ja jääveistotapahtuma helmikuussa.

Mainos

Kolmikko halusi vielä muistuttaa defibrillaattori-sydäniskurilaitteesta, jonka Klubi on hankkinut Lappajärven S-marketin tiloihin. Laite löytyy käyttövalmiina ilmoitustaulun vierestä Lappajärven S-marketin tiloista.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.