Perustava ja Norelcom yhdistävät voimansa

Norelcomin toimitusjohtaja Joni Poikola, Perustavan pääosakkaat Jussi Nenonen, Markku Nenonen, Lauri Paaso-Rantala sekä Norelcomin rakentamisjohtaja Tuomo Varila tiivistävät yhteistyötä.

Julkaistu:

Aihe:

–Toimitamme elämän kestäviä kiviä, joista rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja. Meillä oli jo paikallavalut sekä betonielementtien valmistus. Norelcomin asennusosaamisen myötä saamme puuttuvan palasen Perustavan liiketoimintaan. Rakennusalalla halutaan ostaa yhä enemmän kokonaisuuksia. Vastaamme tähän huutoon tarjoamalla täyden palvelun talona vahvan ja keskitetyn osaamisen eri kokoisten rakennushankkeiden betoniperustuksiin ja -runkoihin, valottaa Perustava-konsernin toimitusjohtaja, soinilaissyntyinen Markku Nenonen.

Viime vuonna reilun viiden miljoonan liikevaihdon tehnyt Norelcom työllistää 43 henkilöä ja toimii pääasiassa Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla. Vuonna 2020 yritys asensi yhteensä yli 35 000 betonielementtiä. Elementtiasennusten lisäksi yhtiö valaa kerrostalokohteissaan pilarit, palkit, seinät, holvit ja saumat.

–Betonielementtiasennusten urakkaneuvotteluissa meiltä kysytään usein myös perustuksia. Perustavan avulla voimme paitsi vastata tähän, mutta myös muuttaa markkinaa ja tarjota asiakkaille laajempia tuoteosakauppoja, kuten kokonaisia kivirunkoja. Perustava saa meiltä kokemusta betonielementtien asentamisesta ja me kasvun tueksi vahvan brändin sekä työkaluja niin projektihallintaan kuin vaikkapa osaavan työvoiman löytämiseen, Norelcom Oy:n toimitusjohtaja Joni Poikola iloitsee.

Mainos

–Jatkamme Jonin kanssa operatiivisessa johdossa, ja teemme samalla tutulla henkilöstöllä elementtiasennuksia kuten tähänkin asti, mutta jatkossa asiakkaamme saavat käyttöönsä myös Perustavan perustuksiin ja betonielementtien valmistamiseen liittyvän osaamisen. Kentän palautteen perusteella on kaikkien osapuolten etu, jos urakoita ei tarvitse pilkkoa niin pieniksi ja miettiä mikä kuuluu kenellekin, toteaa vuodesta 1993 alalla toiminut Norelcomin perustaja, rakentamisjohtaja Tuomo Varila.

Norelcomin lisäksi Perustava-konsernin muita yhtiöitä ovat paikallavalettaviin betoniperustuksiin sekä geosuunnitteluun ja maarakentamiseen erikoistunut Perustava Oy sekä Lammilla betonielementtejä ja betonirunkoisia toimitiloja valmistava Perustava Elementti Oy. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna 48 miljoonaa euroa ja niiden palveluksessa työskentelee yhteensä 318 henkilöä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.