Sinun Joulusi -tapahtuma toteutetaan tänä vuonna ruokajakona

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EU-ruokakassin lisäksi mukaan on mahdollisuus saada jouluinen ruokakassi sekä riisipuuro- ja soppa-annos. Hakea voi myös pelkän jouluisen ruokakassin ja puuroannoksen. Seurakunta lahjoittaa ruokajakoon glögit, joten ruokaa hakiessaan voi nauttia mukillisen lämmintä glögiä.

Moms for Kids sai vapaa-aikalautakunnan avustuksen yhteisöllisen ruokailun ja Sinun joulusi -tapahtuman järjestämiseen, ja nämä rahat käytetään nyt tämän tapahtuman järjestämiseen. Yhteistyössä myös yhdistyksen kanssa tapahtuman mahdollistavat S-Market Vimpeli, K-Market Veto, Nelimarkan leipomo ja Luoma-ahon leipomo.

Riskiryhmäläisille meillä on ruoan kotiinkuljetus normaaliin tapaan. –Toivomme, että tulet ruokajakoon vain terveenä ja muistat turvavälit, käsihygienian ja maskisuosituksen. Vapaaehtoisemme ohjaavat jokaista jakoon tulijaa, että saisimme tapahtuman sujumaan turvallisesti ja jouhevasti, toteaa yhdistyksen väki tiedotteessaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.