Etelä-Pohjanmaalla todettiin eilen neljä uutta tartuntaa — maakunnassa on menehtynyt koronaan seitsemän henkilöä viimeisen kuukauden aikana

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin torstaina 10.12.2020 neljä uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 384.

Koronan takia osastohoidossa on kuusi koronaviruspotilasta, osa sairaalassa ja osa alueen terveyskeskuksissa.

Etelä-Pohjanmaalla on viimeisen kuukauden aikana menehtynyt seitsemän henkilöä koronainfektion seurauksena. Kaikki menehtyneet ovat olleet iäkkäitä ja monisairaita, keski-iältään 84-vuotiaita. Iäkkäiden henkilöiden suojeleminen virustartunnalta on nyt erityisen tärkeää. Sairaanhoitopiiri haluaa välittää lämpimän osanoton menehtyneiden omaisille.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 54 664. Eilen tutkittiin 402 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.