Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä sunnuntaina 11 uutta koronatartuntaa

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirissä todettiin sunnuntaina 29.11. yksitoista uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 319.  Osa sairastuneista on ollut jo karanteenissa ja tartunnat liittyvät Alajärven tartuntaketjuun. Jäljitystyössä on tullut esiin myös uusia tartuntaketjuja.

Osastohoidossa koronan takia on tällä hetkellä yksitoista eteläpohjalaista.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 48 647. Eilen tutkittiin 236 näytettä. Positiivisten näytteiden osuus viimeisen viikon aikana on 1,4 %.

Viimeisen kahden viikon aikana on Etelä-Pohjanmaalla todettu yhteensä 125 koronavirustartuntaa. Ilmaantuvuus on 64,7/100 000 asukasta.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki päättää tänään, onko ohjeistusta tarpeen kiristää alueen vaikeutuneen tilanteen takia.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.