Vedon pelipaitahuutokauppa loppusuoralla: halutuimmista paidoista kolminumeroiset tarjoukset

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Myynnissä on 15 kohdetta, joista yksi on Sami Haapakosken käyttämä räpylä. Haapakosken pelipaita on tällä hetkellä huutokaupan arvokkain kohde. Kolminumeroisia summia on luvattu myös Perttu Ruuskan, Severi Lassilan ja Janne Mäkelän paidoista.

Huutokauppa jatkuu 29.11. kello 20 saakka. Tarjouksen voi jättää kirjautumalla sivulle http://huutokauppa.vimpelinveto.fi/. Lisätietoja antaa Taina Varpula Vedosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.