Evijärven yläkoulussa joukkoaltistuminen koronaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Altistuminen koskee ensijaisesti 7B-luokkaa sekä osaa 7A-luokan oppilaista. Myös henkilökunnan jäseniä on altistunut. Altistuneisiin on oltu yhteydessä tiistai-iltana.Oireilevat altistuneet testataan tänään 25.11.2020, ja tulokset tulevat viimeistään huomenna 26.11.2020.

Evijärven yläkoulu ja lukio siirtyvät 25.11.2020 alkaen etäopetukseen ainakin 30.11.2020 asti.  Perjantaina 27.11. tehdään päätöksiä siitä, voidaanko lähiopetusta Evijärven yläkoulussa ja lukiossa jatkaa tiistaista 1.12.2020 alkaen.

Tartunnanlähteet ovat tiedossa. Osa liittyy Järvi-Pohjanmaan tartuntoihin ja osa liittyy matkailuun.

Evijärven ja Kauhavan alueilla on viime päivinä todettu yksittäisiä positiivisia koronatapauksia.  Molempien kuntien osalta kaikki altistuneet on tavoitettu ja asetettu tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin. 

Tilanteen vuoksi Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tartunnanjäljityksen resurssia vahvistetaan. Näin pyritään toteuttamaan sekä tartunnanjäljitys että tarvittavat toimenpiteet mahdollisimman nopeasti, mikäli koronapositiivisia tapauksia tulee ilmi lisää.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on nyt erittäin tärkeää välttää tarpeetonta liikkumista julkisissa tiloissa. Niin ikään tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Maskin käyttöön on edelleen voimassa vahva suositus. 

juttua päivitetty 25.11.2020 klo 13.33. Lisätty aamupäivän uudet tiedot.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.